Behöver lite ny inspiration

Jag får ofta ny inspiration i nya miljöer. Det är som att hjärnan liksom hamnar i nya tankebanor när jag inte bara stirrar på sådant som den är van vid. Därför har jag bestämt mig för att göra om i mitt kök. Okej, det är väl inte bara därför, men jag har insett att jag trivs väldigt bra där förutom med en sak, och det är köksluckorna. De passar liksom inte in, och det gör att jag inte gillar att sitta i mitt kök. Så nu har jag bestämt mig för att jag ska byta ut mina köksluckor, och på köpet tror jag att jag inte bara kommer att trivas bättre i mitt kök rent allmänt, utan att jag också kommer att finna ny inspiration där.

Specialtillverkade luckor
För att kunna byta luckor så måste man ju då hitta sådana som passar till stommarna. Det går liksom inte att sätta på vad som helst, utan det måste passa med måtten. Men då har jag hittat ett företag, Mälarkök, som gör specialtillverkade luckor efter ens befintliga stommar. De kommer till och med hem till en, helt utan kostnad, och mäter stommarna. Och då får man också titta på prover på luckor och färger och handtag och bestämma vad man vill ha. Det låter verkligen hur bra som helst. Att stå i en affär och välja luckor, eller ännu värre – titta på nätet, känns så himla svårt. Men att få sitta i sitt eget kök och se vad som passar där är ju guld värt!

Monterat och klart
När luckorna är klara så kommer en montör och sätter upp dem, så inte ens det behöver jag göra själv. Det är verkligen ett upplägg som passar mig. Jag känner mig redan mer inspirerad faktiskt. Det här kan nog bli riktigt bra tror jag!

Ronja

View more posts from this author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *