Första inlägget!

Välkomna till min blogg! Det här är premiärinlägget och med det vill jag väl mest som sagt hälsa er välkomna och berätta lite om vad bloggen kommer att handla om. Som namnet avslöjar är det en blogg om musik, och då om min egen musikstil som kan sammanfattas med orden intim musik. Jag tycker om musik där man kommer nära, där man kan visa sig och vara sårbar och där det finns ett personligt budskap.

Det är alltså ingen speciell genre, utan snarare en känsla. Dunka-dunka och stora konserter med tusentals människor som dansar till en DJ med ett mixerbord är inget för mig. Jag uppskattar mer stillsam musik. Akustisk musik är ett exempel, men jag lyssnar även på mycket annan musik. Poängen är att den ska vara personlig och ha ett intimt uttryck. En artist som jag tycker mycket om är Joshua Radin. Hans låtar är verkligen intima, öppna, ärliga och sårbara.

Bloggen kommer som sagt att handla mycket om musik som är mitt största intresse, men den kommer även att handla om andra saker. Jag kommer att skriva om min vardag, om roliga saker som händer, om saker jag vill tipsa om och lite allt möjligt. Förhoppningsvis hittar ni något läsvärt här, och jag tar gärna emot kommentarer eller tips på saker ni tycker att jag borde skriva om! Den som vill veta mer om mig kan klicka på ”Om mig” där jag berättar lite mer utförligt om mig själv.

Så återigen, varmt välkomna till min blogg! Det här var mitt första inlägg och jag kommer att uppdatera bloggen så ofta jag hinner!

Ronja

View more posts from this author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *