Helt ny frisyr till billig peng

Det finns många sätt att förnya sin frisyr. Man kan klippa sig och man kan färga håret i alla möjliga olika frisyrer och färger. Klippa går snabbt, men att få håret längre är inte lika lätt – i alla fall inte om man väntar på att det egna håret ska växa ut. Den som vill ha längre hår på nolltid får fuska och använda sig av löshår, men många gånger kan fusket faktiskt ge ett vackrare resultat än det naturliga håret. Med löshår blir håret även tjockare och fylligare, och dessutom kan man variera sig precis hur man vill.

Vissa väljer permanenta förlängningar och andra väljer löshår som kan sättas i och tas ur på några minuter. En permanent förlängning kräver förstås mer skötsel med tanke på att man sover, duschar, tränar och lever med håret dygnet runt, men å andra sidan sitter det alltid på plats och det passar bra för den som vill ha långt hår hela tiden. Den som hellre vill kunna växla mellan långt och kort och kanske till och med mellan olika typer av löshår bör istället välja löshår med clips eller tejp. Dessa sitter inte permanent, och kräver då istället att man själv sätter i håret för varje gång.

Löshår finns i olika kvaliteter och prisklasser. Det bästa resultatet får man av äkta löshår. Att köpa löshår på nätet är ofta billigare än att köpa det hos en frisör. Även om man behöver hjälp av frisör för att sätta i löshåret kan man köpa det på nätet och ta med det till salongen. Detta kräver förstås att man vet precis vilken färg man ska ha, så att det passar med den egna färgen och ger ett naturligt resultat. Ett smart tips för att spara pengar kan vara att titta på färger i en fysisk butik eller hårsalong och sedan köpa löshåret på nätet.

Ronja

View more posts from this author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *