Så stolt över brorsan!

Brorsan - snart en fastighetsjuristMin bror är en person som inte har haft det så lätt i livet alla gånger. Han blev mobbad i skolan som liten och detta ledde senare till att han blev vad fröknarna kallade en ”bråkstake”. Han lärde sig helt enkelt att det är bättre att slå innan man blir slagen. Under gymnasiet umgicks han med personer som inte alls var ett bra inflytande, och man kan väl säga som så att han har gett mina föräldrar många gråa hår. Han har dock alltid haft ett bra läshuvud så han har inte behövt anstränga sig så mycket för att klara skolan, och det var verkligen tur med tanke på hur lite energi han lade på att gå på lektioner och på att plugga…

Det fanns en period efter studenten där hans liv började ta en riktigt otäck vändning och det hade kunnat gå illa, men som tur var så insåg han vad som var på väg att hända och bestämde sig för att ta tag i sitt liv istället. Nu håller han på att plugga till jurist! Jag är så himla stolt över honom, och istället för att hamna i trubbel med lagen så kommer han förhoppningsvis snart att arbeta med den. Han är väldigt intresserad av fastighetsjuridik och jag är övertygad om att han kommer att lyckas hur bra som helst inom det området.

Jag är inte så insatt i juridik, men en bra fastighetsjurist är ju alltid bra att ha i närheten! Som jag förstår det så är fastighetsjuridik något som berör alla med ett boende. Det låter ju som att det har med stora fastigheter och stora affärer att göra, men det kan tydligen lika gärna vara en privatperson som behöver hjälp med exempelvis ett bygglovsärende. Jag kommer nog att få höra mer om det framöver, och jag lyssnar så gärna. Heja brorsan!

Ronja

View more posts from this author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *