Skönhet på nätet

Jag handlar ganska mycket på nätet. Det är billigare och det finns mycket mer att välja på. Man kan få tag på nästan vad som helst, och dessutom är det ju väldigt smidigt att man kan sitta hemma i lugn och ro och läsa om och klicka hem de saker man vill ha, och man kan göra det när som helst på dygnet. Det finns dock vissa saker som jag inte handlar på nätet och det är framförallt kläder och skor eftersom jag vill kunna prova det jag köper. Det går inte bara att gå efter storlekar eftersom det kan skilja väldigt mycket ändå, och dessutom så säger ju storleken inget om ifall ett plagg sitter snyggt på kroppen eller om en sko är skön eller obekväm.

Något som jag ofta handlar på nätet istället för i butik är makeup och hudvård. Det är ofta betydligt billigare på nätet och det brukar finnas många erbjudanden att ta del av som det gör det ännu mer fördelaktigt. Man har ju ofta sina favoriter där så det är inte direkt så att man behöver prova. Ska jag däremot prova ett nytt märke och vill ha till exempel en ny foundation så brukar jag köpa i butik så att jag verkligen kan se vilken nyans som passar min egen. Jag brukar inte titta i butiker och sedan köpa på nätet för det tycker jag är lite fult gjort, men när jag sedan har hittat en favorit i butik så handlar jag på nätet när det är dags att fylla på sminkväskan igen.

fina-mig

Jag har några olika nätbutiker som jag gärna handlar från, men en favorit för smink och hudvård är Fina mig som har ett väldigt bra utbud och då framförallt av ekologiska produkter. För mig är det viktigt att handla ekologiskt så Fina mig är en nätbutik som jag verkligen kan rekommendera!

Ronja

View more posts from this author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *