Snart drar Musikhjälpen igång!

Den 8 december drar Musikhjälpen igång, och jag kommer förstås att sitta bänkad vid teven så mycket jag kan. I år är det Kodjo, Petter och Linnea Henriksson som ska låsas in i glasburen som den här gången kommer att stå på Stora Torget i Uppsala. Kodjo är definitivt min favorit, men det ska också bli väldigt roligt att se vad Petter kan tillföra. Linnea Henriksson är inte min typ av artist, men hon kan ju vara en bra människa för det. Jag gillar till exempel inte Sarah Dawn Finer så mycket heller (som var med förra året), men hon gjorde verkligen ett bra jobb i Musikhjälpen! Jag saknar dock Jason (Timbuktu) som nu inte har varit med på några år.

I år är temat stoppa spridningen av HIV, och som vanligt kan man anmäla initiativ och hjälpa till att samla in pengar. Och självklart kan man också önska låtar och skänka pengar på så sätt. Jag kommer att önska låtar för glatta livet och min klass har också planerat att göra några ”gatuspelningar” där vi ska stå utomhus och uppträda med sång och musik, så förhoppningsvis kan vi få inte lite slantar som vi kan skänka till Musikhjälpen. Det är ju för ett gott ändamål, så om ni ser någon sådan insamling så tycker jag definitivt att ni ska lätta på plånboken lite extra!

Jag längtar som en tok tills det är dags, men så länge kan man följa Musikhjälpen på Instagram och Facebook och hänga på deras hemsida. KLICKA HÄR för att komma till den, och SKÄNK PENGAR!

Ronja

View more posts from this author

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *